Pokračování Trilogie Mizení - Mizení Temné Osudy.

02.01.2014 11:47
Příběh pokračuje a Michelle, jež se stala Andělem, se musí s touto novou skutečností naučit žít, což není takový problém, jako zapomenout na Bena, který zmizel. Neustálé vzpomínky na něj ji tíží mysl každým dnem více… Rozhodla se správně? Poslechla doopravdy své srdce, nebo ten trýznivý pocit, jako by jí kus chyběl, znamená pravý opak?

Její mysl se začíná upínat k jednomu místu, kde toho tolik prožila – Aljašce, a tak se v touze zavzpomínat si na vše zahalené prachem minulosti vydává
i se Samuelem právě na toto místo, které v sobě skrývá spousty dobrých, ale i těch špatných vzpomínek.

Bohužel cesta tam se neukáže jako moc dobrý nápad a Samuel, který se celou dobu tajně potýká se svou Temnou Magií, jí nakonec propadne. Ve snaze zachránit Michelle před zákeřným Krvavým – Evilem, sám nevědomky ohrozí její život, díky čemuž se Michelle opět setkává s tolik vytouženou tváří – Benem, jenž ji odnáší na místo, kde se po celý ten čas skrýval, aby se uzdravila ze svých zranění.

 
Chrám Gazai se stane místem uzdravení i uvědomění a Michelle proplouvajíc mezi touhou a trpkým odmítnutím začíná chápat, že nic nebude stejné jako dříve. S pocitem, že někde daleko od ní je někdo, kdo si zaslouží pomocnou ruku, kterou sám nesčetněkrát dal, odjíždí zpět do Londýna a doufá, že tam najde toho, koho hledá. Její přání se vyplní, ale je Samuel ještě tím, kým býval?

Temno obepíná naše přátele a plíží se jako lstivý had…
Kdo z nich neuslyší temnoty zpěv? 
Komu neulpí na rukou krev?
Jak silný je pocit moci? 
Kdo prochází se černou nocí? 
Se smrtí na rtech, šeptá slova záludná. 
Ve tmě uvězněn je den a ve dne noc se rozpíná... Když zjeví se však černé oči, to blíží se tmou temný kočí, jenž zaveze tě tam, kde všemu život končí a duše ta jen muka zná, toť píseň pro zlo líbezná.
© 2022 Michala V. Jírová